Incalziti cuptorul la 180C si pregatiti o tava mica pe care intindeti o hartie de copt.
Intr-un castron adaugati faina de cocos. Adaugati apoi siropul de artar si amestecati bine. Apoi turnati uleiul de cocos si amestecati bine pana se formeaza o bila de aluat.
Intindeti aluatul rezultat pe tava de copt si coaceti compozitia 10 minute pana devine usor aurie pe margini. Lasati blatul la racit.
Adaugati toate ingredientele pentru caramel intr-o tigaie si amestecati usor la foc mic pana compozitia devine omogena. Turnati apoi compozitia peste aluatul racit. Dati tava la frigider inainte sa adaugati si stratul de ciocolata.
Pentru sosul de ciocolata adaugati toate ingredientele intrun castron si turnati apoi peste stratul de caramel. Intindeti ciocolata in mod egal si presati putina sare deasupra. Asezati tava din nou la frigider pana se intareste bine. Taiati prajitura in felii sau patratele si pastrati resturile la frigider.