nuci si seminte la alegere, ce aveti prin casa. Eu am adaugat seminte de bostan, defloarea soarelui si nuci
fructe uscate (stafide, goji, etc.)
Instructiuni
Incalziti cuptorul la 160C si pregatiti o tava mare de copt.
Intr-un castron mare amestecati fulgii de ovaz, cu nucile, semintele, praful de scortisoara, nucsoara si sarea.
Intr-un castron separat, sfaramati bananele piure, adaugati esenta de vanilie si untul de arahide si amestecati bine.
Amestecati ingredientele uscate cu cele umede.
Varsati compozitia intr-o tava mare si intindeti-o bine in toate partile tavii apasanduniform.
Coaceti granola timp de aproximativ 20 de minute amestecand usor la mijlocul timpului, fara sa o sfaramati prea mult, incat sa ramana blocuri intregi de granola.
Depozitati granola intr-un recipient etans timp de pana la 2 saptamani.