Aceste fursercuri sanatoase contin doar 3 ingrediente. Ovazul, bananele si untul de arahide sunt combinate pentru a face biscuiti gustosi perfecti pentru fiecare moment al zilei. Nu contin oua sau zahar iar banana poate fi optionala sau inlocuita cu ciocolata neagra.
Fursecurile cu ovaz sunt grozave pentru micul dejun si au o textura moale iar cand vine vorba de gust, este un amestec intre painea cu banane si prajiturile cu ovaz datorita untului de arahide. Nu numai ca acesti biscuiti sunt rapizi si usor de preparat, avand doar 3 ingrediente, dar sunt si vegan, fara gluten, fara lactate si fara zahar.


Fulgii de ovaz din aceste fursecuri pot fi inlocuiti cu fulgi de quinoa sau fulgi de hrisca. Sunt un mare fan al untului de arahide, si iubesc acesti biscuiti deoarece aroma untului de arahide este cu adevarat evidenta. Cu toate acestea, sunt constienta ca multi cititori nu pot tolera untul de arahide sau nu sunt fani ai acestuia. Il puteti inlocui cu unt de migdale sau chiar unt de caju. Puteti de asemenea sa il inlocuiti cu unt de semințe de floarea soarelui sau pasta de susan.

Totodata sunt si un mare fan al bananelor, mai ales la micul dejun, asa ca aceste fursecuri sunt perfecte pentru mine. Insa puteti inlocui bananele cu sos de mere sau piure de dovleac. Probabil consistenta va fi mai moale asa ca va trebui sa mai adaugati fulgi de ovaz.
Pofta buna.
Biscuiti cu ovaz
Ingrediente
- 2 banane coapte
- 200 grame fulgi ovaz
- 100 grame unt de arahide fin
Instructiuni
- Incalziti cuptorul la 170 C si pregatiti o tava cu hartie de copt.
- Intr-uncastron pisati bananele cu o furculita. Adaugati ovazul si untul de arahide
- Amestecati bine pana cand toate ingredientele au fost incorporate bine in compozitie.
- Formatibile egale si asezati-le pe tava de copt.
- Aplatizati fiecare bila in forma de biscuite.
- Coacetibiscuitii timp de 15 minute pana devin usor aurii