Turmeric Latte

Acest turmeric latte este călduros, comfortabil şi hrănitor. Din moment ce sunt în săptămâna a patra a pauzei mele de cafea (ugh …), am sorbit turmeric latte (aka lichid auriu) ca nici un altul. Deci m-am gândit că și vouă v-ar plăcea să încercaţi acest deliciu.

Piperează-ţi brunch-ul sau micul dejun cu acest latte auriu. Curcuminul din turmeric are efecte antiinflamatorii și antioxidante, precum sugerează studiile. Aceast latte cu turmeric este perfect pentru cei care doresc o alternativă sănătoasă la cafea, fiind o băutura perfectă pentru sezonul rece.

Simțiți-vă liberi să utilizați orice tip de lapte sau îndulcitor natural aveţi la îndemână. Turmericul are o aromă intensă, așa că adăugați-l ușor dacă nu sunteți obișnuit cu această mirodenie incredibilă. Pentru a spori beneficiile uimitoare ale turmericului, puteți adăuga și un piper negru, dar cred că acest latte are un gust mai bun fără el.

Ce se află într-un latte de turmeric și ce-i toată nebunia din jurul acestui lapte auriu?

Turmeric: Acest condiment galben auriu este cunoscut proprietățile antiinflamatoare, ceea ce înseamnă că este minunat post-antrenament pentru a calma durerea musculară și a ajuta la recuperare și, de asemenea, uimitor pentru cei care suferă de artrită.

Scorțișoară: Acest condiment este cunoscut pentru reglarea nivelului de zahăr din sânge, plus conține o mulțime de antioxidanți. Există, de asemenea, ceva incredibil de special în legătură cu scorțișoara în orice este folosită.

Lapte de nucă de cocos + lapte de migdale: Îmi place să folosesc un amestec de lapte de migdale și lapte de nucă de cocos în latturile mele cu turmeric pentru a le păstra cremoase, dulci și pline de aromă naturală delicioasă.

Extract de vanilie: puteți folosi lapte de migdale cu aromă vanilie și să adăugați un plus de extract de vanilie în latte dacă vă placeți vanilia la fel de mult ca mine!

Ingrediente

  • 350ml lapte de migdale şi lapte de cocos (sau oricare alt lapte aveţi la îndemână)
  • o linguriţă turmeric pudră
  • o linguriţă ghimbir pudră
  • o linguriţă scorţişoară
  • o linguriţă extract de vanilie
  • opţional: piper
  • o lingură sirop de agave sau oricare alt îndulcitor

Mod de preparare

  • Puneți toate ingredientele într-o cratiță și amestecați constant la flacără mică. Odată fierbinte, turnați în cani și serviţi cu puțină scorțișoară.

Iubesc turmericul şi ghimbirul atât de mult încât le folosesc în majoritatea reţetelor. Vă propun acest tonic revigorant cu turmeric, ghimbir şi citrite. Credeţi-mă este minunat şi atât de hrănitor în sezonul rece, şi nu numai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *