Supă cremă de ciuperci cu broccoli

Această supă de ciuperci este cremoasă necesită foarte puține ingrediente. Este sănătoasă, vegană, fără gluten, absolut delicioasă și încărcată cu aromă cremoasă divină!

Cred că e sigur să spun că am devenit o iubitoare de supe cremă. M-am îndrăgostit de versatilitatea, şi profunzimea aromelor. Fără îndoială, această supă de ciuperci cremoasă se încadrează categoric în această categorie. Este o supă frumoasă cremoasă, cu aromă încărcată, care are un gust bogat de proteine! Aș putea folosi o mie de cuvinte pentru a o descrie, dar un lucru sigur este: TREBUIE să încercați această reţetă.

Sunt îndrăgostită de această rețetă deoarece este atât de aromată și gata în doar 15 minute, ceea ce este minunat, mai ales când ești atât de ocupat şi tot vrei e să mănânci ceva simplu și cald.

Supele sunt un fast-food sănătos, adăugați legume la alegere într-o oală mare, cu lichid (supă de legume, lapte vegetal, apă) și condimentele preferate, amestecați, gătiți și amestecați. Asta e tot! Și sunt perfecte pentru zilele reci și atât de bune pentru corpul tău. Sper să vă bucurați de rețeta mea!


Ingrediente

 • 500 gr ciuperci brune
 • un buchete broccoli
 • o ceapă
 • 3 căţei de usturoi
 • 2 cartofi albi
 • cremă de cocos (partea solidă dintr-o conservă de lapte de cocos)
 • sare, piper, cimbru, coriandru şi alte condimente la alegere

Mod de preparare

 1. Într-o oală mare, adâncă căliţi ceapă cu puţină apă până devine brună apoi adaugaţi usturoiul pisat şi mai căliţi încă 2 minute amestecând.
 2. Adăugați ciupercile tăiate felii, cartofii şi broccoliul în cuburi. Amestecaţi toate legumele pentru 2 minute şi apoi adaugaţi apă acoperindu-le şi lăsaţi totul la fiert pentru 10 minute.
 3. Adaugaţi crema de cocos, cimbrul, sarea şi piperul. Se amestecă împreună și se aduce la fierbere pentru încă 2 minute.
 4. Daţi prin blender jumătate din compoziţie şi adăugaţi-o înapoi cu toată supa. Puteţi foarte bine să daţi prin blender toată compoziţia şi să serviţi cu topinguri la alegere.

Sunteţi fani a super creme, atunci vă propoun şi supa cremă de broccoli cu spanac.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *